Landskrona stad önskar god jul!

Kära landskronabor! Snart dags för vinterns högtid, och förhoppningsvis, litet vila för oss alla. Stadens medarbetare och jag vill tacka för året som gått, önska er vilsamma dagar och ett gott nytt år.

Nästa år blir minnesvärt. Den 20 mars 2013 fyller Landskrona 600 år. Vi tjuvstartar firandet redan på nyårsafton med ljus- och bildspel på Rådhustorget, fackeltåg mot stadshuskajen där jubileumskören möter upp med sång. Jubileumsåret inleds med ett färgsprakande fyrverkeri på Jönsaplan. Ni är alla hjärtligt välkomna att fira in det nya året tillsammans med alla medverkande. Hela programmet för nyårsfirandet.

Under jubileumsåret är ni alla inbjudna att delta. Med hjälp av landskronabor, stadens föreningsliv och det regionala näringslivet vill vi sätta guldkant på detta jubileumsår. Förberedelse­arbetet går nu in i slutfasen.  Vi gör det tillsammans i, om och för Landskrona! På landskrona.se/600 kan du läsa om programmet för jubileumsåret.

Jag önskar alla landskronabor en riktigt fröjdefull och mysig jul. En jul full av gemenskap och värme – glöm aldrig att vara rädda om varandra.

Lennart Söderberg

ordförande kommunfullmäktige

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén