Vägarbeten och ledningsarbeten som påverkar trafiken

overgansstalle.jpg

Just nu pågår det flera arbeten runt om i Landskrona som påverkar trafiken. På måndag 20 november påbörjas ytterligare två mindre arbeten. NSVA kommer under måndagen och tisdagen att utföra ledningsarbeten i korsningen Fabriksgatan-Eriksgatan. Dessutom renoverar Landskrona stad övergångstället på Eriksgatan/Storgatan vid museet under måndagkvällen.

Med start måndag 20 november klockan 18.00 utför Landskrona stad renovering av beläggning vid övergångstället mellan Kasernplan och Rådhustorget vid Landskrona museum. För att minska störningar för trafiken utförs arbetet under kvällen och in på natten. Arbetet utförs dessutom för ett körfält i taget vilket gör att gatan inte behöver stängas av.

Under arbetet gäller sänkt hastighet. Farthinder och trafikvakter kommer att placeras ut för att uppmärksamma förare på arbetet.

Entreprenör för arbetet är Peab Asfalt.

Ledningsarbete vid Fabriksgatan-Eriksgatan

På grund av att NSVA utför ledningsarbete kommer det att vara begränsad framkomlighet i korsningen Eriksgatan-Fabriksgatan under måndag 20 november till och med tisdag 21 november. Arbetet beräknas vara klart senast klockan 16.00 den 21 november. Planera din körning och välj gärna en annan färdväg.

Vi ber alla ha överseende med de förbättringsarbeten som nu pågår.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén