Landskrona stad satsar på mer öppen rådgivning

Individ- och familjeförvaltningen utökar sin öppna rådgivning och omfattar nu även familjefrågor.

- Rådgivning utgår från barnens behov och kan gälla hur man kan stärkas som förälder, hur relationerna i familjen kan förbättras, eller hur man som föräldrar kan komma överens kring frågor som rör barnen i samband med en separation, säger Torbjörn Jakobsson, på sektionen för familjestöd inom Landskrona stad.

Sektionen för vuxenstöd har under det senaste året under kvällstid erbjudit öppen rådgivning i missbruks- och beroendefrågor.

- Rådgivningen riktar sig till personer som känner oro för sitt förhållande till alkohol och droger och som riskerar att utveckla ett beroende eller missbruk. Den öppna mottagningen vänder sig också till närstående och anhöriga till personer med denna problematik, säger Monica Jönsson på sektionen för vuxenstöd. 

Rådgivningen är kostnadsfri och man kan välja att vara anonym.

Den öppna rådgivningen ges i sektionen för vuxenstöds lokaler på Kungsgatan 13, onsdagar kl. 17 – 19. Det krävs ingen tidsbokning, men det går bra att ringa om man har frågor inför besöket.

För mer information kontakta:
Monica Jönsson, Sektionen för vuxenstöd, tel 0418-47 02 14
Torbjörn Jakobsson, Sektionen för familjestöd, tel 0418-47 02 25

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén