Landskrona stads säkerhetsarbete uppmärksammas nationellt

SecurityAwards-Lkrona_hemsidan.jpg

Jurygrupperna för säkerhetsbranschens mest prestigefyllda pris Security Awards har utsett Landskrona stad till finalist i kategorin ”Årets säkerhetsarbete i kommun”.

Juryns motivering lyder:

”Landskrona är på stark frammarsch som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. Mycket beror på det fortlöpande trygghetsarbetet som är ett starkt prioriterat område. Ett utökat samarbete med Polisen och med innovativa grepp såsom live-chatt med medborgarna och den uppmärksammade kampanjen #snackaomhat, gör Landskrona till en av årets tre nominerade till priset ’Årets Säkerhetsarbete i kommun’” 

Det är tidningen Skydd & Säkerhet som sätter strålkastarljuset på de företag, kommuner och lösningar som bidrar till en positiv utveckling genom säkerhetsbranschens stora pris Security Awards. Landskrona stad är ingen främling i sammanhanget då man redan 2012 tog sig till final.

- Vi är många som delar på denna nominering och som förtjänar att sträcka på sig: våra frivilliga kommuninvånare, stadens näringsliv, det goda samarbetet med polisen och naturligtvis mina fantastiska kollegor på förvaltningarna och stadsledningskontoret, säger Håkan Nilsson, säkerhetschef i Landskrona stad.

För mer information

 På bilden, från vänster: Therese Månsson, Håkan Nilsson, Annika Wågsäter och Anders Engqvist

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Malin van 't Wout