Landskronadagen den 24 maj kraftsamlar både föreningar och näringsliv

Landskrona stad kommer tillsammans med Landskrona Citysamverkan genomföra fyra Landskronadagar under året. Först på tur är Landskronadagen lördagen den 24 maj som kommer vara fylld av aktiviteter och underhållning för såväl stora som små. Dagen innan, 23 maj, genomförs Tillväxtdagen som i första hand vänder sig till blivande eller befintliga företagare samt kunder både i och utanför staden.

Under helgen den 23 och 24 maj kommer flera olika aktiviteter att gå av stapeln i centrala Landskrona. Fredag den 23 maj är döpt till Tillväxtdagen och är ett samarbete mellan Företagsarenan Landskrona, Uppstart Landskrona, Landskrona Stadsutveckling AB, Linc och Landskrona stad med syfte att skapa en mötesplats för företagen i staden.

Under lördagen ändrar mässan skepnad och vänder sig till stadens invånare, besökare och andra målgrupper. Förutom mässan kommer det även att finnas tivoli på Kasernplan under båda dagarna.

På lördagen är det Landskronadagen som är ett samarrangemang mellan Landskrona stad och Landskrona Citysamverkan.

Aktiviteter som infaller under lördagen är bland annat:

  • Scen på Rådhustorget med underhållningsprogram 10-18
  • Långlördag där många butiker håller öppet 10-18
  • Walk of fame – nedläggning av två nya minnesstenar av kända landskronabor
  • ”Försmak” av Thulinträffen med gamla motorfordon på Kasernplan
  • Guidade turer med turistbyrån

Programmet för dagen uppdateras löpande på Landskronadagens webbplats. Du hittar även Landskronadagen som evenemang på Landskrona stads facebooksida: Landskronadagen på Facebook

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén