Landskronakarnevalen är tillbaka!

Det senaste året har det tydligt framgått att landskronaborna saknar sin karneval och 2015 är Landskronakarnevalen tillbaka. Creandia kommer tillsammans med Landskrona stad återigen att få staden att gunga i sambatakt.

-  Landskronakarnevalen är ett välkänt och starkt varumärke som fick vara vilande under 2014. Vi har nu upphandlat en Landskronakarneval á la Rio som är oerhört spännande. Anbudsvinnarna är välkända och vi är väldigt glada över att få samarbeta med Creandia igen, säger Stefan Johansson, biträdande stadsdirektör. 

Det blir alltså Creandia AB med Dennis Westerberg, Niclas Lundblad och Lena Bergkvist i spetsen som kommer att ansvara för och genomföra karnevalen 2015.

- Vi bildar nu en styrgrupp med Creandia och kommer ha ett nära samarbete och vara med i processen redan från idéstadiet fram till genomförande och utvärderingsprocessen, säger Anna Classon, näringslivschef i Landskrona stad.

- Vi är otroligt glada att vi fått förtroendet av Landskrona stad att arrangera Landskronakarnevalen. Karnevalen kommer att bli en kombination av traditionell Landskronakarneval och nya spännande inslag. Hela stan kommer under tre dagar att andas samba och stadsfest, säger Dennis Westerberg, Creandia AB. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén