Karnevalsprogrammet är klart!

David-slackline_600x400.jpg

Drygt en vecka innan invigningen av årets Landskronakarneval bjöd Creandia in till pressträff för lokal media intill sandstranden och kommande Action-området på Halvmånen.

Karnevalsnyheterna inkluderar bland annat en introduktion i lindy-hop workshop för swingdanssugna och möjligheten att prova på de nya dansstegen till publikfavoriten Gunhild Carling. Även bugg- och kasedansentusiaster får sitt lystmäte med dragplåster så som Larz Kristerz, Perikles och Callinaz

- I år slår Landskronakarnevalen rekord på flera plan. Programmet är bredare än någonsin och aldrig förr har man engagerat så många föreningar eller sysselsatt fler personer, berättade Kim Bergkvist, Creandia AB.  

Creandia bjöd under pressträffen även på ett mindre smakprov ur programmet. Vädret till trots spelade violinisten Mustafa ett urval av såväl svensk som syrisk folkmusik och David gick på long-line över sandstranden – trots den envisa och ihållande havsbrisen.

För mer information om kommande program under Landskronakarnevalen den 27-29 juli:

 

Landskronakarnevalen 27-29 juli produceras av Creandia på uppdrag av Landskrona stad.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Malin van 't Wout