Lärare i Landskrona deltar i Melodifestivalen 2012

Under måndagens presskonferens för Melodifestivalen 2012 avslöjde SVT att Michael Sideridis, pedagog på Kulturskolan i Landskrona kommer vara en av artisterna.

Michael Sideridis – sångare, Gilgameshorkesterns dirigent och sångare – bidrag Allting blir bra igen kommer att delta i den sista deltävlingen 25 februari som sänds från Malmö. Melodin kommer att framföras av Michael själv tillsammans med gruppen OPA.

– Det är ju jättekul för Michael att han och OPA har lyckats kvalificera sig till Melodifestivalen, säger Peter Cemjack som är Kulturskolans producent.

Samtidigt känns det nerövst då Andra chansen i Nyköping den 3 mars krockar med Kulturskolans konsert på teatern i Landskrona där Michael ska dirigera Kulturskolans 30-manna orkester.

– Så vi hoppas att naturligtvis att OPA går direkt till finalen, säger Peter Cemjack. I annat fall får vi trolla fram en ersättare med en veckas varsel, fortsätter Peter.

Peter uppmanar att alla Landskronabor ringer in och röstar på sin lokala representant i Melodifestivalen så vi får se Michael med taktpinnen i hand på Landskrona teater den 3 mars.

– Självklart håller både elever och personal tummarna för Michael och hans band, avslutar Peter Cemjack.

OPA! på Myspace 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén