Lars Winnerbäcks stora sommarturné bara växer

– Förutom Laleh tar Lasse med sig Sophie Zelmani, Ane Brun, Melissa Horn, Dundertåget och Love Antell på vägarna

Två scener, mysiga caféer, matserveringar, öl- och vinbar, skivaffär och en massa annat. Lars Winnerbäcks fans tillhör de trognaste man kan föreställa sig, och därför är det en självklarhet att ge besökarna på sommarens turné en riktigt kärleksfullt genomarbetad helkväll. Som vi kunde meddela redan för tre veckor sedan så åker Laleh på turné tillsammans med Lars Winnerbäck, läs mer om detta här.

Det blir sammantaget en stark uppsättning artister som alla tillhör Lasses personliga favoriter.

Winnerbäck delar Scen 1 med en magisk triss i damer. Albumaktuella Sophie Zelmani, hyllade norska singer/songwritern Ane Brun och stjärnskottet Melissa Horn som sjöng duett med Lasse på singeln Som jag hade dig förut. Var och en av dem följer med på en varsin tredjedel av turnén i ordningen Melissa, Ane, Sophie.

Scen 2 har ett minst lika starkt program som toppas av ingen mindre än Laleh som förra året efter en tids tystnad släppte sitt efterlängtade tredje album Me & Simon. Dessutom gästas Scen 2 av Dundertåget, med Robert ”Strängen” Dahlqvist och Love Antell som just gått solo ifrån Florence Valentin men tagit med sig sin passionerade upprorspop.

Lars Winnerbäck kommer att besöka 15 egna konsertplatser med premiär i Lasses gamla hemstad Linköping den 8 juli, och därefter direkt till Landskrona där han spelar den 10 juli på Citadellet.

Konsertkvällarna kommer att ha insläpp kl 17.00 med konserter kl 18.00-23.00.
Biljetter kan köpas hos alla sedvanliga biljettåterförsäljare samt på nätet via www.ticnet.se eller www.unitedstage.se

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén