LA:s Youth Day

Lördagen den 21 augusti klockan 18.00 är det dags att inviga LA:s Youth day i Landskrona för första gången. Dagen som är en ungdomskonsert arrangeras av Fält & Fritid tillsammans med Ungdom mot Rasisms lokalgrupp LA:s SMILE.

Konserten riktar sig till alla ungdomar i åldrarna 13 år och uppåt! Självklart är även andra än ungdomar välkomna till att ta del av den fantastiska underhållningen. Syftet med att hålla en konsert är att inspirera och möjliggöra positiva möten mellan Landskronas ungdomar.

Professionella och amatörer, unga och vuxna arrangörer, ska samarbeta kring arrangemanget.  Det blir också en dag för ungdomar att mötas och njuta av dagen.

På LA:s Youth day kommer amatörer och professionella artister/band presentera sig själva och göra sin röst hörd mot rasism. Från scen kommer det bjudas på olika sångframträdanden.

På scenen ser vi bland annat General Knas från ”Svenska Akademin” och lokala ungdomsartister så som Double Metz med Jenny Ådeborg, Iskra Kostic och Hanna Svensson. Via kontakter med Trampolin i Helsingborg kommer många tjejband att uppträda på konserten.

Vårt mål med konserten är att man ska mötas på lika villkor. Och att musiken är den som förenar och integrerar ungdomar.

Vi ser fram emot en härlig kväll full med musik och med många glada ungdomar! LA:s Youth Day kommer vara mellan kl. 18:00-00:00 den 21 augusti 2010 i Slottsparken.

För mer information kontakta Senija Halalkic på telefon 0418-47 45 83 eller
0733-47 45 83.

Kontakt kan även tas via mail: senija.halalkic@landskrona.se

 Ung i Landskrona

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén