Lättare att hitta på landskrona.se med sökfunktionen

25 juni blev vi klara med installationen av vår nya sökmotor på landskrona.se. Vi hoppas att du som besökare till vår hemsida nu ska uppleva att det blivit enklare att hitta den information du söker. Med den nya sökmotorn kommer vi även kunna lägga till fler funktioner, bland annat kunna känna igen felstavningar och kategoriserar sökresultaten.

På vår första sida har vi valt att lyfta fram sökfunktionen till en mer central plats och på undersidorna ligger den kvar på standardplatsen, i det övre högra hörnet när du besöker sidan via en vanlig pc.

Samtidigt är vi mitt inne i en rejäl översyn av våra sidor – ett omfattande arbete för våra webbansvariga ute i organisationen då det idag finns ca 3500 aktiva sidor. Vi ser över både en del av strukturen men också funktioner som utformningen av texter och bilder. Allt för att förenkla för dig som besökare.

Vår sida vi har idag lanserades i januari 2010 och vid nyårsskiftet 2012/2013 kunde vi som en av de första kommunerna i Sverige presentera vår nya responsiva design. En responsiv design innebär att layouten anpassar sig efter storleken på din skärm vilket gör att det går mycket smidigare att surfa med smartphones och surfplattor.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén