Litterärt gästabud 2016 på Landskrona stadsbibliotek

litteratargastabud.jpg

Årets litterära gästabud på Landskrona stadsbibliotek äger rum fredagen den 18 november kl. 19.00. Gästande författare är Frida Skybäck och Set Mattsson. Köp din biljett redan idag, de på stadsbiblioteketfram till och med 14 november.

Set MatssonMed teman som äktenskap, drömmar, kvinnorättskamp och olycklig kärlek ger Frida Skybäck en röst åt tidigare generationers kvinnor. Skybäck har tidigare skrivit romanerna Charlotte Hassel, Den vita frun, Norrsken och är nu aktuell med Polarnatt som är andra delen i serien om de tre systrarna Stiernfors i 1840-talets Lund.

Set Mattsson är aktuell med Så länge min bror andas, en fängslande historisk thriller om danska judars flykt till Sverige. Mattsson har tidigare skrivit triologin Ondskans pris, Svekets offer och Fruktans tid om kriminalöverkonstapel Douglas Palm vid Malmöpolisen.

 

Biljetter säljs på stadsbiblioteket 24 oktober – 14 november för 200 kr/st. I priset ingår landgång, måttidsdryck samt te/kaffe och kaka. Programmet är ett samarrangemang mellan Landskrona stadsbibliotek och Bibliotekets Vänner.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén