Lokala UKM i Landskrona närmar sig

Hittills har ca 15 grupper/deltagare anmält sig med musik, dans, film och konst, till årets UKM Landskrona den 13 mars, men vi vill naturligtvis ha fler som vill vara med!!

Det är en hel del nya namn bland dem som anmält sig vilket är kul eftersom vi varit ute och informerat en del på skolorna för att locka nya deltagare till den unga kulturfestivalen. Alla som är mellan 13 och 20 år kan anmäla sig med framträdande för scenen, konst av olika slag eller film. Kanske någon håller på med något just nu på sportlovet som man är riktigt nöjd med och vill visa upp för andra?

Vi håller därför öppet för anmälningar till och med sportlovets slut den 28/2 så att alla som funderat på att vara med kommer med. Anmälan sker genom att logga in på ukm.se. det går även bra att höra av sig till mig på tel. 0733-47 31 21. Behöver man hjälp med teknik och annat brukar vi kunna lösa det mesta.

Biljetter finns nu på Turistbyrån/Stadsbiblioteket, Maddes café och Ungdomshuset Nova till försäljning. Under skoltid kommer Fält- och fritids personal att sälja biljetter på skolorna också. De kostar 40 kronor för både barn och vuxna. Biljetter kommer även att säljas i entrén från kl 18.00 den 13 mars på Folkets Hus.

Nytt för i år!
Alla deltagare kommer att ha en genrepsdag den 7 mars mellan kl 13.00 och 17.00 på Folkets Hus. Då blir det scenträning, konstinlämning, fotografering och andra kreativa aktivitet. Med hjälp av Niclas Andersson (lärare, Dansstudion) och Loppan Brito (danslärare) kommer alla som ska stå på scen att få hjälp med tips om vad de ska tänka på när de gör sitt framträdande. Konsten ska lämnas in och provhängas, lokalen ska dekoreras och god fika ska fikas. Och alla som ska medverka ska träffa konferenciererna, få sminktips och fotograferas till programbladet.

Arrangörsgruppen för UKM i Landskrona genom

Emeli Zeilon
Landskrona stad
Landskrona Fritids- och kulturförvaltning

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén