Loppis årets nyhet under Trådgårdsgillet!

Varje år samlar Landskrona Trädgårdsgille tusentals trädgårdsälskare under en helg i augusti. En av årets många nyheter är Trädgårdsloppisen som ordnas på söndagen den 17 augusti.

Under Trädgårdsgillet sista dag är det dags för en av årets stora nyheter – en Trädgårdsloppis där du som privatperson kan sälja dina prylar och växter. Under lördagen ordnas i vanlig ordning Trädgårdsmarknaden för företag, hantverkare med flera klockan 10.00-16.00. Men på söndagen är det dags för hemmaodlaren att ta plats på Landskrona största trädgårdsfest.

Tillfälle att fynda för nya hemmaodlare

På Trädgårdsloppisen kan vem som helst som privatperson komma och sälja, byta eller köpa trädgårdsprylar och växter som man fattas eller behöver. Är man nybörjarodlare kan detta vara ett utmärkt sätt att köpa begagnade redskap och hemmaodlade växter till sin första plantering.

Passa på att gallra i trädgård och förråd

Har du växter eller trädgårdsprylar du inte längre har plats till eller behöver? Töm förrådet, dela dina förvuxna plantor och anmäl dig till Trädgårdsgillets Trädgårdsloppis den 17 augusti klockan 12.00– 15.00.

Det är gratis att delta – anmälan senast 8 augusti

Det kostar inget att delta i Trädgårdsloppisen, men man måste anmäla sitt deltagande på Trädgårdsgillets hemsida. Anmälan är bindande.

Så här funkar det

  • Försäljarna får ta med egen filt, bord eller annat att ställa upp sina loppor på
  • Loppisen håller på klockan 12 - 15, söndagen den 17 augusti
  • Försäljarna måste vara på plats 30 minuter innan loppisen öppnar
  • Försäljning får inte starta innan klockan 12
  • Försäljarna får inte köra in med bil på loppisområdet

Anmälan dig här

Välkommen!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén