Lyckad dialog om Karlslundsområdets utveckling

Karlslund dialogmöte webb.jpg

Lördagen den 9 december hölls den första dialogen om utvecklingen av Karlslund mellan Landskrona stad, fastighetsägare och Landskronabor. Samtidigt togs de första spadtagen på den nya vägen genom området.

Alla Landskronabor var välkomna men främst var det boende i området som deltog i dialogen som hölls i Landskrona stads lokaler på Emaljgatan 9. Besökarna hade möjlighet att diskutera platser i Karlslundsområdet som de ville utveckla och förbättra, samt markera vilka platser man tycker bäst om.

 Flera av kommunens förvaltningar fanns representerade för att fånga upp olika aspekter av områdets utveckling. Därutöver deltog fastighetsägare i området, inklusive Landskronahem som även passade på att fira sin 75-årsdag och bjuda på tårta.

– Mötet var lyckat! Staden med skola, fastighetsägare och boende har nu lagt grunden för Karlslunds förändring, säger Christian Alexandersson, stadsdirektör i Landskrona stad.

För barnen fanns det pyssel och ansiktsmålning och elever från Pilängsskolan bjöd på dansuppvisning och ställde ut arbeten som de gjort under terminen.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Maria André