Magasinet, sommarnumret – delas ut idag

Idag delas sommarens nummer av Magasinet ut till alla hushåll i Landskrona och Svalöv. Vi har ägnat en hel del av sidorna till vad som händer inom idrottsområdet i Landskrona under sommaren. Svenska ungdoms-mästerskapen i simning och Landskrona idrottsfest tror vi kommer locka både boende och besöker i staden.

Du kan läsa och bläddra i Magsinet nr 2 direkt på nätet.

Vi har även pratat med Annika Sörenstam, en av världens bästa golfare som besöker Landskrona i augusti. Och du hittar allt som rör jubeldagen nu på lördag 25 maj.

Trädgård för både ung som äldre

Eivor Johansson, känd trädgårdsprofil i Landskrona har sammanställt en intressant skrift om Landskronas trädgårdshistoria lagom till stadens 600-årsjubileum. Visst du till exempel att det finns ett landskronaäpple? För trädgårdsintresserade barn så kan vi rekomendera ett besök till koloniutställningen C/O Kolonin. Där har barnen fått sin givna plats med bland annat plats för pyssligt mys, vattenlekar och grönska.

Evenemang under hela sommaren

Turistbyrån tipsar är en uppskattad del av Magasinet – här listar de det mesta som händer under sommaren – ända fram till och med augusti så spara ditt Magasin under hela sommaren!

Delas ut till alla hushåll

Magasinet delas ut till alla hushåll i Landskrona. Skulle tidningsbudet missat att stoppa den i din brevlåda är vi tacksamma om du hör av dig till oss så kan vi ta med oss det till tidningsbuden – kommunikationsavdelningen@landskrona.se. Magasinet på flera platser i staden där du kan hämta upp fler exemplar att sprida till din vänner och besökare. Bland annat hittar du den på stadsbiblioteket och på museet samt på många caféer, resturanger och butiker samt på hotell i staden.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén