MeLAdi - för dig mellan 13 och 18 år som vill spela i band

Nu kör Fält & Fritid igång ett musikprojekt vid namn meLAdi. Projektet ska pågå från november i år till sommaren 2011. Syftet är kort och gott att få fler ungdomar i Landskrona Stad att börja spela i band tillsammans.

På Ungdomshuset NOVA finns både en fin replokal och inspelningsstudio. Tanken är också att projektet ska stimulera ungdomars eget skapande. Musik är en fantastisk uttrycksform, och även ett bra sätt för människor att mötas.

Fullt utrustad replokal och inspelningsstudio

Vi vet att det finns massor av unga människor i vår stad som är intresserade av musik, och gärna vill spela i band. meLAdi ska fungera som en språngbräda för att komma igång.

Att vara med i meLAdi är helt kostnadsfritt, och detta erbjuds deltagarna:

  • Fullt utrustad replokal på Ungdomshuset NOVA
  • Praktisk handledning i replokalen av proffs
  • Olika workshops och föreläsningar (t ex kurs i att skriva egen musik)
  • Möjligheter att spela live vid ett flertal tillfällen
  • Inspelning i studio

För dig mellan 13 och 18 år som vill börja spela i band

Vi vänder oss till tjejer och killar mellan 13 och 18 år boende i Landskrona Stad. Man behöver inte ha några förkunskaper i musik, men ett brinnande intresse och lust att lära är en förutsättning. Deltagarna ska vara beredda på att komma och repa med sitt band på Ungdomshuset NOVA en gång i veckan, efter skoltid. Ungdomarna ska förutom att repa också vara med i planering och genomförande av delar i projektet, till exempel livespelningarna. 

Man kan anmäla sig ensam, med en eller ett par kompisar eller som en komplett grupp. De som inte är hela grupper kommer delas in i band utifrån ålder, önskemål om instrument och eventuella förkunskaper.

Vill du vara med i meLAdi?

Kontakta då Linnéa på linnea.renholmpersson@landskrona.se eller på nr 0733-47 45 82
Eller Janne på jan.gripstedt@landskrona.se eller på nr 0733-47 31 46
Sista anmälningsdag fredagen den 19 nov. OBS! Begränsat antal platser.

Projektledare för meLAdi är Ungdomshuset NOVA:s musikansvariga Janne Gripstedt och Linnéa Renholm Persson.

Janne Gripstedt har jobbat på Fält & Fritid i snart 3 år. Förutom utbildad fritidspedagog så är Janne en erfaren musiker. Ensemblespel och studioinspelning är Jannes specialområden. Hans huvudinstrument är gitarr. Janne har spelat i olika band i över 20 år.

Linnéa Renholm Persson har nyligen börjat arbeta på Fält & Fritid. Tidigare har hon bl a drivit ett musikprojekt vid namn Trampolin, i Helsingborg. Just nu jobbar Linnéa även som sångpedagog vid Mega Musikgymnasium i Helsingborg. Linnéa spelar och sjunger i flera olika bandkonstellationer.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén