Nominera eller ansök till Landskrona stads kulturstipendium

Landskrona stads kulturstipendium delas ut som stöd och uppmuntran till verksamheter och insatser inom området kultur och kulturmiljö. Det kan även delas ut som stöd till utbildning och forskning inom kulturområdet.

Stipendiet kan också vara av karaktären kulturpris, det vill säga stadens uppskattning av en färdig och kanske avslutad insats eller som ett kulturstöd som hjälp och uppmuntran till fortsatta insatser. Även som ett bidrag till påbörjade studier inom kulturområdet eller stöd till en begynnande kulturell verksamhet.

Kulturstipendiater 2012På bilden ses stipendiaterna för 2012; Roger Lindström, gruppen Domnivet, Lena Bergkvist, Felicia My Piltz, Linn Eriksson och Nina Slejko Blom. Kim Bergkvist saknas på bilden.

Stipendiaten ska vara bosatt eller född i Landskrona eller ha en särskild anknytning till staden.

Du är välkommen att ge förslag på stipendiat då var och en som är intresserad kan nominera.

Till förfogande står upp till 50 000 kronor.

Läs mer och ladda ner blankett för nominering/ansökan. Du kan även kontakta Emeli Zeilon, telefon 0418-47 31 21. Senast 1 september behöver vi din ansökan/nominering.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén