Nominera Landskronas modigaste medmänniska

I februari delar Landskrona stad ut civilkuragestipendier till en eller flera personer. Civilkuragestipendiet delas ut till någon som har gjort en insats utöver det vanliga för att hjälpa en medmänniska eller för att öka tryggheten för oss som bor och verkar i staden.

Med civilkuragestipendiet vill vi också stärka ”vi-känslan” i Landskrona och visa att vi bryr oss om varandra och vårt samhälle.

Nu kan alla nominera en person eller en grupp som gjort något utöver det vanliga för någon annan. Nomineringarna kan göras via www.landskrona.se/civilkurage.aspx eller på ett av de vykort som kommer att finnas tillgängligt på olika platser i city inom kort. Du kan nominera ända fram till 31 december 2012.

Det är en representant från närpolisen, en representant från Polisen och Räddningstjänstens ungdomsforum samt säkerhetschefen i Landskrona stad som utser stipendiaten.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén