Nu öppnar Slottscaféet

Landskrona stad har en ny arrendator till Slottscaféet som öppnar upp verksamheten den 2 juni

– Slottscaféet i Landskrona är en oas som många Landskronabor känner starkt för. Det har därför varit viktigt för oss att söka finna en lösning som är långsiktigt hållbar och som kan förvalta det arv som finns i denna byggnad, säger Per-olov Karlsson, Servicechef.

Verksamheten kommer att innehålla både caféverksamhet, lunchrestaurang och à la carte på kvällstid när det är i full drift. Primärt blir det en sommarrestaurang/café, men kommer även att ha öppet för beställningar övrig tid på året.

– Vi är övertygade om att vi nu funnit en entreprenör som har förutsättningar att utveckla Slottscaféet till en mötesplats för alla Landskronabor. Pia Stjernkvist har många års erfarenhet av restaurangbranschen i Landskrona med omnejd och kommer nu med sitt bolag Sjöjungfrun AB att driva verksamhet i Slottscaféet, avslutar Karlsson.

Media hälsas välkomna att träffa Pia Stjernkvist och höra hennes tankar om sommarens verksamhet, vid en pressvisning mellan kl. 12.00-13.30 den 1 juni. För allmänheten öppnas verksamheten den 2 juni kl. 09.30.

Per-Olov Karlsson
Servicechef
0418-47 00 08

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén