Nu söker vi projektledare till Kulturella Fyrtorn

I ett samarbete mellan kommunerna i Skåne Norväst finns nu en ledig tjänst som projektledare. Vi söker dig som har ett brett kontaktnät bland de kulturella aktörerna i regionen. Du har stor erfarenhet av projektledning i offentliga miljöer.

Målet är att skapa en långsiktig plan för att möjliggöra samverkan med den generella samhällsutvecklingen. Tjänsten innebär bland annat att skapa former för hur regionen kan bli bättre på marknadsföring av kulturutbudet för en ökad besöksattraktion.

Vidare innebär tjänsten att arbeta för att utveckla de verksamheterna som har störst potential att bli kulturella fyrtorn. Arbetet ska stimulera till nytänkande inom kulturnäring och leda till långsiktig framgångsrik kommunsamverkan genom att identifiera och utveckla kulturella fyrtorn. Uppdraget är att utifrån samtal, besök, faktainsamling och dialog ta fram ett antal konkreta förslag till potentiella satsningar som omfattar de 11 kommunerna.

Inom Skåne Nordväst samarbetar Landskrona stad med de andra kommunerna - Bjud, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm ohc Örkelljunga. Vi samverkar inom områdena bibliotek, arbetsmarknad, personal, destination, fritid och kulturutveckling. Tjänsten som projektledare är inom Skåne Nordväst.

Rekrytering och annons administreras av Örkelljunga kommun. Anställning kommer att ske inom ramen för Båstad kommuns verksamhet. Du söker tjänsten via Aditro. Vi vill ha din ansökan senast 2015-08-02.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén