Nya sommarkataloger för att uppleva Landskrona i sommar

Till sommaren har vi tryckt upp sommarkataloger med information och tips på vad du kan hitta på i stan under sommaren där det mesta är gratis!

Det finns två versioner, en för kultur och en mer friluftsinriktad med bad, stränder och natur. Båda är på svenska och på engelska.

Populära festivaler och uställningar under sommaren

I Upplev Landskrona: Kultur presenterar vi evenemang och utställningar. Bland annat de kommande Naivistutställningarna på konsthallen och museet. Du kan också läsa om den uppskattade festivalen för gatuteater i augusti. Trädgårdsgillet återkommer självklart i år också. Och med satsningen för Landskrona foto så presenterar vi fotouställningar och stadens andra Fotofestival så klart.

Upplev fina vyer över Öresund på våra vandringsleder

Vill du ha tips på mer bad- och friluftsliv så kan du läsa Upplev Landskrona: Bad, stränder och friluftsliv. Förutom information om våra fina stränder och bad hittar du också tips om våra vandringsleder och naturområden. Sist i broschyren hittar du en karta där bland annat stränder, utomhusgym och grillplatser finns angivna.

Katalogerna finns att hämta upp på våra institutioner som biblioteken, museet, turistbyrån, campingen med fler. Du kan också bläddra i dem direkt via nätet:

Välkommen till en sommar i Landskrona!

P.S Du hittar fler tips på under Fritid och kultur  och på Turist-sidorna. D.S

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén