Kom på höstfesten Öppet Karlslund i Landskrona!

hostfest.jpg

Välkommen till höstfesten Öppet Karlslund imorgon, lördag den 19 november 2016. Där kan du uppleva kreativa workshops, turnering i streetfotboll, hoppborg och fotouställning med mer. Höstfesten sker på och omkring Pilängstorget i Landskorna från klockan 14.00 ända till klockan 18.00. Ta med dig familj och vänner för en kul och rolig lördag!

LAB, skolbiblioteket Alfabetan och Ungdomshuset Karlslund brukar vanligtvis hålla öppet enbart för barn och unga. Under Öppet Karlslund har även föräldrar och andra intresserade möjlighet att besöka dessa lokaler.

Sagostunder

På Alfabetan erbjuds sagostunder för de minsta besökarna. Klockan 14.30 och 15.30 småsagor för de yngsta (18 månader - 4 år) samt 15.00 och 16.00 sagostund för de lite äldre (5 - 8 år).

Workshop med tema fred

På LAB är det skapande som gäller. Tillsammans med konstnären Mo AlShayeb finns det möjlighet att måla en stor utomhustavla med tema fred och inne på LAB kommer det att göras peace-märken i olika typer av material.

Turnering i streetfotboll

Under dagen kommer det att vara streetfotbollsturnering på torget med ledning av unga från Ungdomshuset Karlslund och Amr Kaddoura, målvakt Landskrona BOIS A-lag.

Fotouställning med Palestinska förening

Palestinska föreningen grupp 194 visar en fotoutställning och blir du kall kan du hoppa dig varm i hoppborgen eller dricka en kopp kaffe.

Dansuppvisningar

Arabisk folkdans dabke utlovas och dansgruppen Candy mix crew från Lund kommer att göra en dansuppvisning klockan 17.00.

Smaka på olika kulturers mat

Volontärer från området har lagat mat från olika kulturer och det kommer att erbjudas smakprover.

Mysig höstfest för alla i Karlslund

– Vi vill skapa en trevlig aktivitet för alla boende i området, oavsett ålder. Nu när höstmörkret smyger sig på känns det som att det behövs något som händer här i Karlslund säger Karolina Degerman, som arbetar som projektledare på LAB.

Landskrona stad tillsammans med föreningslivet

Öppet Karlslund är ett samarrangemang av Landskrona stad (Sektionen Fritid, LAB, skolbiblioteket Alfabetan), Palestinska föreningen grupp 194 samt volontärer från området. Öppet Karlslund pågår mellan klockan 14.00 och 18.00 och är gratis för alla.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén