Peace av Blomsterhörnan blev årets Flottaste flotten

flottasteflotten2017.jpg

Med totalt 307 röster till flotten Peace vann Madeleine Friberg och Anna Nordh från Blomsterhörnan 2017 års Flottaste flotten under Landskrona trädgårdsgille.

Landskrona trädgårdsgille 2017 är över för detta år och Gunnel Carlsson har nu presenterat vem som skapat årets Flottaste flotte enligt trädgårdsgillets publik.

Vinnare blev Blomsterhörnan med Madeleine Friberg och Anna Nordh för deras flotte Peace. Det var 307 som röstat på deras flotte av totalt 1514 röster.

De nio flottarna var skapade av föreningar, företag och förvaltningar från Landskrona stad. Flottarna ligger kvar i vallgraven till Citadellet fram till och med onsdag 16 augusti, så du har fortfarande chans att njuta av dem.

Landskrona trädgårdsgille återkommer i augusti varje år och är ett av Landskrona stads mest populära evenemang som drar publik både inom Landskrona som utanför kommunen. På gillet kan du njuta av bland annat trädgårdsfest för barnen, skapande verkstäder, utställningar, picknickkonserter, trädgårdsmarknad, öppna trädgårdar och mycket mer.

Resultat för övriga flottar

2:a Flotte nummer 8 – Kronan på verket-Frökapseln design (292)

3:a Flotte nummer 5. Får jag lov - Tillsammans-gruppen, Omsorgsförvaltningen, Landskrona stad (250)

4:a Flotte nummer 3. Blickfång-Landskrona trädgårdssällskap (217)

5:a Flotte nummer 7. Skördefesten-Hvilan utbildning (150)

6:a Flotte nummer 6. Vattenkraft-Ödåkra uteplantor AB (139)

7:a Flotte nummer 2. Bänken vid bäcken-Sten Christensen (99)

8:a Flotte nummer 4. Kreativa Hörnan-Inkasi (48)

9:a Flotte nummer 1. Solnedgång över Landskrona-Stadsmiljöavdelningen, Parkenheten, Landskrona stad (12)

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén