Perikles och Joddla med Siv klara för Landskronakarnevalen

perikles_bild.jpg

Många karnevalsbesökare har under flera år önskat banden Perikles och Joddla med Siv. Under årets karneval, den 27-29 juli, kommer båda banden att inta stora scenen på Rådhustorget.

Joddla med Siv har sedan starten 1990 skaffat sig en väldigt lojal publik och gjort ett otal spelningar på klubbar och festivaler runt om i landet. Bandets unika sound har influerats av folkmusik och rock med inslag av reggae. Joddla med Siv kommer till Landskrona den 29 juli.

Perikles spelade in sin första platta redan 1976 och har sedan dess gett ut elva album. Bandet blev med sin låt ”Var ska vi sova i natt” kända i hela Sverige.

Perikles har medverkat i Melodifestivalen och fått ett flertal grammisnomineringar. Torsdagen den 27 juli kommer Perikles till Landskronakarnevalen.

– Det känns väldigt roligt att boka två band som vi fått in så många önskemål om. Joddla med Siv har spelat hos oss tidigare men Perikles har vi försökt boka flera år utan att lyckas. Vi är väldigt glada över att kunna presentera båda banden i år,  säger Johanna Winhag, artistbokare på Landskronakarnevalen. 

Även Paulo Mendonça kommer till Landskronakarnevalen. Paulo är en gitarrist med rötterna i Portugal och funk. Han har bland annat turnerat med Tina Turner och Peter Gabriel. Torsdagen den 27 juli kan karnevalsbesökarna uppleva Paulo Mendonça och hans band.

Fler släpp väntas inom kort.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Maria André