Politiker får spännande julklapp – att fika med en ungdom

Ett antal politiker, bland annat kommunalråden i Landskrona, får i år en rolig och annorlunda julklapp. Julklappen är en fika med en Landskronaungdom.

Fikan utgör en del av metodarbetet för att förbättra dialogen mellan politiker och ungdomar och är en del i det pågående ungdomspolitiska arbetet.

- Det är mycket på gång inom det ungdomspolitiska området i Landskrona. Ett förslag till ett ungdomspolitiskt program har tagits fram, för en kort tid sedan träffades politiker, unga och tjänstemän i en workshop för att diskutera frågorna. Dessutom åkte tjänstemän från tre olika förvaltningar i december upp till Stockholm för att delta i Ungdomsstyrelsens rikskonferens, berättar Monika S Amaral, ungdomssamordnare för Landskrona stad.

Förutom kommunalråden kommer fullmäktiges ordförande Lennart Söderberg och politiker från projektet Ungdomsdialog att få fika med en ungdom. Ungdomarna är i åldern 13-22 år gamla och kommer alla från Landskrona

För mer information kontakta

Monika S Amaral
Ungdomssamordnare
0733-47 31 59
monika.s.amaral@landskrona.se

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén