Prata hållbart resande på Trafikantdagen 2016, 21 september

resande.jpg

Passa på att träffa Landskrona stad, Nobina och Skånetrafiken på Trafikantdagen 2016, 21 september. Vi finns på Rådhustorget klockan 10.00-16.00 då du kan få information om hur du kan gå över till ett mer hållbart och smartare resande. Du kan också vara med i en utlottning av cykelhjälmar och cykelbelysningar.

Trafikantdagen är en del av Trafikantveckan som är en europeiskt samordnad årlig kampanj (European Mobility Week) som syftar till att lyfta fram åtgärder som underlättar och uppmuntrar till mer hållbara och smarta resor och transporter.

Landskrona stad, Nobina och Skånetrafiken jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål för kollektivtrafikens utveckling i Landskrona.

Du kan träffa oss onsdagen den 21 september 2016 på Rådhustorget klockan 10-16.

Genom att svara på vår enkät deltar du i utlottningen av 3 cykelhjälmar samt 3 cykelbelysningar. Svara redan idag! Vi vill ha ditt bidrag senast 15 oktober 2016. Du deltar i enkäten här.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén