Programmet för guidade turer 2013 är färdigt

Även i år anordnar Turistbyrån Landskrona – Ven guidade turer för allmänheten. Det bjuds på ett fullspäckat program med elva olika sorters turer, allt från parkvandring, koloniutställningen c/o Kolonin och en cykeltur, till stadsvandringar och vandringar med temat slaget vid Landskrona. För den modiga finns en kuslig vandring och för den som istället är nyfiken på Karlslundsparken eller stadens arkitektur finns turer även för detta. Det finns turer för alla smaker!

Eftersom Landskrona firar 600 år bjuder turistbyrån besökarna på vandringarna som en present. Även om turerna är kostnadsfria måste man anmäla sig innan på turistbyrån. Varje person kan hämta ut max två biljetter gratis.

Båtturen till Gråen, som alltid varit mycket populär, kommer givetvis också att gå av stapeln. Denna är dock inte kostnadsfri utan kostar precis som i fjol 250 kronor att följa med på. Tänk på att turistbyrån är en kontantfri butik.

Välkommen in till oss för att anmäla dig eller hämta ditt exemplar av vår nya folder!

Du hittar mer information på våra sidor här på landskrona.se

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén