Prova på att bli cirkusartist i sommar

Du som går i årskurs 1-6 har möjlighet att prova på att vara cirkusartist under fyra dagar. 30 juni startar nämligen Cirkusklubben upp i Teaterparken med en cirkusskola. På schemat finns bland mycket annat jonglering, clowneri, akrobatik, lindans och enhjuling.

Det är enheten Kulturstöd Unga från Landskrona stad som arrangerar Cirkusklubben som årets sommaraktivitet. 30 juni till 4 juli kan unga från årskurs 1-6 i Landskrona lära sig olika cirkuskonster för att tillsammans sätta ihop en egen cirkusföreställning.

Cirkuslärare med gedigen erfarenhet

Cirkusklubben kommer att ledas av Duo Danzeros som har hållit i flera cirkusskolor under de senaste 25 åren. Cirkusklubben vill ta till vara barnens egna idéer och skaparlust.

Kreativitet och nyfikenhet hos barn som en resurs

Cirkusklubben är en del av Klubben – inom vilket kulturaktiviteter arrangeras av Landskrona stads Kulturstöd Unga – för barn som går i årskurserna 1-6. Klubbens aktiviteter bygger på barns kreativitet, fantasi och lust att upptäcka nya saker och att utvecklas.

Anmäl ditt barn senast 18 juni

Cirkusklubben kommer att hållas i Teaterparken mitt i Landskrona. Anmäl ditt barn redan i dag! Det kostar 100 kronor att vara med men chans finns att prova på gratis varje dag kl 13.00-13.30

När: 30 juni till 4 juli, 2014
Var: Teaterparken. Vid dåligt väder hålls klubben inomhus
Vem: För dig som går årskurs 1-6
Anmälan: Senast 18 juni. Här hittar du mer information och om hur du anmäler dig.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén