Rektorsakademiens pris "Heja Rektorn"

Lena Andersson rektor på Dammhagskolan tog hem Rektorsakademiens pris "Heja Rektorn" på nätverksträffen den 8/2 på Filmstaden i Lund.

Under temat Ledaren - förebild eller föregångare samlades Pelle Svensson VD för Malmö FF, Helena L´Estrade, VD för Rektorsakademien, Johannes Karlsson, ung entreprenör och Dallas Diabaté, fritidsledare i Rosengård. Tankarna var många och inspirerande och stämningen hög bland deltagarna.

Motiveringen löd:
"Lena är en naturlig ledare med mycket energi och stort förtroende för sina medarbetare. Hon sätter alltid eleven främst och låter den prioriteringen genomsyra hela sitt team. Hon tänker såväl stort som nytt samtidigt har hon en stark känsla för de små detaljerna – de som får hjulen att snurra lite fortare på skolan.

Eller som en elev sa på skolan: ”I Sverige har vi inte president. Vi har Rektor Lena!”
- Jag är mycket rörd och tycker att delaktigheten med mina medarbetare och att se värdet med en mångkulturell skola är bland det viktigaste i mitt jobb, Lena Andersson

Pia Gagner                                                Lena Andersson
Verksamhetschef skola                          Rektor
0418 – 47 41 31                                       0418 – 47 44 91

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén