Sandvången och Tegskiftets förskolor satsar på Christiania-cyklar

Fredagen den 8 april invigde Sandvången och Tegskiftets förskolor sina nyinköpta christiania cyklar. Vi samlades alla ute på gröningen vid Tegskiftets Förskola, där det klipptes band och sjöngs sånger om cykeln samt att vi firade med glass och en åktur för alla barnen.
 
Dagen till ära hade även Rektor Pia Nordin med sig presenter i form av hjälmar till personalen med Landskrona Bois logga som personalen så klart kommer att bära med stolthet.  En lokal cykelhandlare har även sponsrat oss,  bl.a  med hjälmar till barnen.
 
Satsningen på detta kommer att ge barnen många upplevelser under sina cykelutfärder runt om i staden. Ibland har vi kanske ett bestämt mål med utfärden medan vi andra gånger bara vill ha vill ha friheten att cykla runt i lugn takt och se oss omkring, vilket kommer att skapa många underbara tillfällen och pratstunder tillsammans med barnen.
 
Trots att vi bara har hunnit ha cyklarna ett tag så har de redan blivit omåttligt populära och redan nu känner vi att de kommer att utnyttjas till max. Och vi är stolta över att vara de första förskolorna i Landskrona stad som inför detta och hoppas att andra hänger på.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén