Skejt – sommarfavorit i repris på Kasernplan

Även i år blir det skejt på Kasernplan i Landskrona centrum. Den provisoriska skejtparken som dök upp 2012 kommer nu tillbaka och i år med Studion – en kreativ verkstad där du som ung i Landskrona kan få utlopp för dina idéer.

Förra året byggde vi en provisorisk skejtpark på Kasernplan mitt i Landskrona. Det blev en stor hit bland stadens unga medborgare som vi gör en repris av i år igen. Det finns även en skejtlounge och utlåning av utrustning.

Studion, nytt inslag för kreativitet

Vi utökar årets skejpark med Studion. I den finns en digital musikverkstad för dig som vill skapa din egna musik. Det kommer även finnas en ateljé för skapande verksamhet med bra utrustning som symaskiner med mera.

Skejt och Studion på Kasernplan kommer att starta 1 juli och håller öppet fram till 9 augusti. Varje vardag, måndag till fredag är det öppet från klockan 13 till 18.

Skejtskola

Under samma period så har du från årskurs 1-6 möjlighet att gå vår skejtskola kl 10.30-12.00, varje tisdag-fredag. För att delta behöver du bara anmäla dig innan torsdag 20 juni. Mer information och intresseanmälan kan du göra på landskrona.se/ung eller på facebook.se/kulturstod.unga

Läs vad Landskrona Posten skrev förra sommaren om skejtskolan.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén