Släck lyset på lördagkväll – Earth Hour 2014

Nu på lördag 29 mars är det dags igen för miljontals människor att visa sitt engagemang för miljön genom att från kl 20.30 släcka ljuset under en timmes tid, som en världsomspännande signal om att ta klimatfrågan på allvar.

I samband med Earth Hour på lördag 29 mars kommer stadshuset att släckas ner under en timme. Även gatubelysningen i Landskrona tätort att släckas under cirka tre minuter. Släckningen är tänkt som en påminnelse om att Earth Hour inleds. På det sättet hoppas vi bidra till att många uppmärksammas på att Earth Hour startar och hjälper till att spara el. Gatubelysningen är alltför viktig för funktionerna i vår stad för att hålla släckt under hela timmen men vi uppmanar alla att delta i kampanjen. Utanför tätorten görs ingen nedsläckning av gatubelsningen.

Släck ljuset en timme under Earth Hour lördagen 29 mars kl 20.30-21.30

Att släcka ljuset en timme under Earth Hour är en viktig signal till världens beslutsfattare om att ta miljöfrågorna på större allvar. Förra året deltog tusentals städer i mer än 150 länder i Earth Hour.  Läs mer om Earth Hour på wwf.se.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén