Sök feriepraktik nu!

Nu kan du som bor i Landskrona och är mellan 16-18 år söka feriepraktik inför sommaren. Praktiken är uppdelad på tre perioder under sommaren. Du söker via Offentliga jobb, senast 10 april.

För många är feriepraktiken det första steget in på arbetsmarknaden och du får med dig en värdefull erfarenhet.

Sommarjobb inom fler olika områden

– Feriepraktiken kan innehålla alla möjliga arbetsuppgifter inom antingen Landskrona stad eller i andra verksamheter. Till exempel på förskola och fritidshem, vaktmästeri, äldreomsorg eller i föreningar, säger Hamdi Goxhuli, en av samordnarna för feriepraktiken på Landskrona stad.

Sök senast 10 april via Offentliga jobb

Personer som är födda 1998-2000 och folkbokförda i Landskrona kan söka. Ansökningsperioden är från den 10 mars till den 10 april 2016.

Tre perioder under sommaren

– Feriepraktiken är indelad i tre perioder som pågår i respektive tre veckor under sommaren. Precis som när man söker andra arbete i Landskrona stöd så skickar man in sin ansökan via Offentliga jobb, säger Lotta Andersson som också arbetar med feriepraktik i Landskrona stad.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén