Sökes: Volontärer till Landskrona Foto Festival 2015

Fotofestivalen i Landskrona växer för varje år. I år har antalet festivaldagar utökats från fyra till tio dagar. Nu söker Landskrona stad åter igen volontärer som vill hjälpa till att göra Landskrona Foto Festival till en framgång för Landskrona.

Volontärer tar emot besökare, svarar på frågor om festivalen och om Landskrona samt ser till att de utställda verken visas under trygga former. Hjälp kommer även behövas i serveringar på bland annat konsthallen och museet. Mellan festivalerna bjuds alla volontärer in till olika sociala och kulturella evenemang.

– De flesta från fjolårets festival hade mycket positiva upplevelser av sin tjänstgöring och vill komma tillbaka i år. Genom att festivalen växer finns ett stort behov av fler frivilliga som vill hjälpa till, berättar Göran Nyström, verksamhetsledare för Landskrona Foto.

Under festivaldagarna 20-30 augusti bidrar alla volontärer till att utveckla svensk fotografi och skapa ett starkt varumärke för Landskrona i det svenska kulturlivet. Som volontär får du dessutom möjlighet att träffa nya människor, utbyta kunskap och erfarenhet och samtidigt njuta av en massa fantastisk fotografi.  Volontärerna tjänstgör som utställningsvärdar, vägleder besökare, tar hand om gästande fotografer och ger en hjälpande hand till den ordinarie personalen.

– Volontärernas insats möjliggör för oss att arrangera en stor festival. Deras utbyte är att träffa och vägleda alla intresserade besökare och bli en del av en större gemenskap kring att utveckla Landskronas kulturliv, säger Göran Nyström.

Läs mer och anmäl ditt intresse redan idag!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén