Solveig blev första hyresgästen på Suellsgatans nya äldreboende

Solveig Welin blev först med att flytta in på det splitternya äldreboendet på Suellsgatan, som är placerat på de nedersta våningarna i nybyggda Västerpark. Den officiella invigningen blir 7 maj med underhållning av bland andra Siw Malmkvist.

– Det är så kul att det äntligen är dags för att öppna portarna till Suellsgatan, säger Eva Klang Vänerklint, områdeschef för Boende och Hälsa på Landskrona stad.

Även om det dröjer lite till den officiella invigningen så kan verksamheten nu sätta igång.

Officiell invigning med Siw Malmqvist 7 maj

– Vi har valt att avvakta med invigningen till maj så att de äldre får en chans att flytta in och bo in sig lite först. Men skriv in lördagen den 7 maj mellan klockan 15.00 - 17.00 redan nu och känn er varmt välkomna avslutar Ingrid Linge Borgström, enhetschef för Suellsgatans äldreboende.

Under invigningen den 7 maj bjuds det på underhållning av Domnivets orkester, Rosa Rydberg och Siw Malmkvist. Räkna även med invigningstal och guidade visningar av delar av huset för mindre grupper.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén