Sommar i Landskrona

Solnedgång, mysiga restauranger, doften av saltvatten, båtar som guppar i hamnen, strandpromenader och badliv för hela familjen.

Visst har vi mycket att vara stolta över i Landskrona.  Visst har vi mycket positivt att berätta när vi tänker tillbaka på sommaren i Landskrona. Att vi är stolta och positiva påverkar andras trygghetsupplevelse av Landskrona.

Den upplevda trygghet är en subjektiv känsla som vi måste ha respekt för. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan utveckla och stärka bilden av Landskrona. Lyfter vi fram och berättar om allt som är bra och allt vi gör för att utveckla och stärka Landskrona ökar attraktionskraften.

Givetvis måste vi fortsätta att arbeta hårt med de problem som finns i staden, men vi får inte glömma att berätta om allt det som är bra.

Vad vill, kan, törs du göra för att stärka bilden av Landskrona?

Fram till jul 2010 kommer du kunna ta del av sammanlagt nio artiklar för att stärka stadens attraktionskraft. Hur kommer du att sprida dem? Artiklarna kommer att publiceras på landskrona.se och du hittar dem efterhand under Artiklar från Landskrona stad på vår sida för Media.
 
Tillsammans gör vi skillnad!
Mats Persson
Säkerhetschef

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén