Sommar med Kultur och fritidsklubben

Även i år kommer ett femtiotal barn i låg- och mellanstadieålder förgylla sina sommarlov genom att delta i kultur- och fritidsklubbens olika sommaraktiviteter.

Måndag 14 juni börjar Duo Danzeros veckolånga cirkusskola i Landskrona idrottshall där barnen får träna på cirkuskonstens olika grenar. Veckan avslutas med en uppvisning på fredagen.

Tisdag 22 juni startar sommarens skejtskola. Två gånger i veckan, tidsdagar och torsdagar, ända till slutet av juli kommer att skejtsugna flickor och pojkar lära sig att behärska brädan och slipa på åktekniken. Platsen är skateparken vid idrottsvägen.

Sommarlovet avslutas med sommarkollo i Bolmsö 2-6 augusti. Sol, bad, lekar, grillkvällar står på schemat för de 30 barnen som ska med på kollot. Sommarkollot sker i samarbete mellan Plantan, Nya Generationens Ledare och Landskronas TKD Förening – Taekwondo.

Murat Saglamoglu

0733-47 33 41

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén