Sommarfest i Karlslund

På lördag, 24 maj klockan 15.00-19.00, är det dags för den fjärde sommarfesten i Karlslund som en del av Landskronadagen. Denna gång hålls festen bredvid Ungdomshuset och Tellus vid Karlslundstorget.

Sommarfesten anordnas av Karlslundsgruppen tillhörande sektionen Fritid tillsammans med Landskronahem och deras bovärdar.

Något för alla

Tillsammans blir det en rolig dag och en trevlig tillställning för området med möjligheter att skapa kontakter och träffa nya vänner. Festen vänder sig till alla, i alla åldrar.

Passa på att testa olika kul aktivieter. Det blir alltifrån backklättring och hinderbana till loppis och ansiktsmålning. Du kan prova på ridning med Viarps kör- och ridklubb, prova på schack med schackföreningen och kampsport med Jibril.

Kaffe med musik

Det kommer också finnas café med matservering invid scenen där bland annat gruppen Hanouneh, TMR, Albatrim och Adnan kommer att uppträda. Konferencier för dagen är Farah som du känner igen från radiokanalen Din Gata 100,6.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén