Sommaröppet på Karlslundsbadet

Under 2 juni till 2 augusti har Karlslundsbadet speciella öppettider för sommaren. Man håller öppet tisdag– söndag klockan 10.00–17.00. Inför hösten stänger badet ett par veckor för service och underhåll.

I Landskrona finns det bad för alla önskemål. Vi har friluftsbaden i centrum och Härslöv, flera strandband med barnvänliga långgrunda stränder och ett inomhusbad med en uteplats och utomhuspool.

Karlslundsbadet har öppet under större delen av sommaren. 2 juni – 2 augusti är det sommaröppettider som gäller, badet är då öppet tisdag–söndag klockan 10.00-17.00 varje vecka. På midsommarafton har vi ledigt och då är badet stängt.

Den 3-23 augusti är planerat för underhåll och service av badet och är det helt stängt. Vi öppnar åter tisdagen den 25 augusti med ordinarie öppettider.

Vinn entrébiljetter i sommartävlingen

Under sommaren vistas många barn och vuxna i vattnet eller är ute och åker båt. Många kan simma med det är inget garanti för att man inte hamnar i en drunkningssituation. Och många vet inte hur man agerar i en nödsituation. Kunskap i bad- och båtvett är en säkerhet och trygghet.

– I sommar har vi därför en tävling på badet säger Kerstin Garpvall, platschef på Karlslundsbadet. Våra besökare kan testa sina kunskaper i just bad- och båtvett. De svarar på ett antal frågor när de är klara med sitt badbesök och lämnar in svaren i kassan. Då har det möjlighet att vinna entrébiljetter för hela familjen på Karlslundsbadet. Flest rätt och sedan bästa slogan som handlar om bad- och båtvett vinner, avslutar Kerstin.

Att tänka på

Då badet stänger tidigare än vanlig under sommaren är det inga vuxenkvällar på onsdagar under denna period. Under sommaren gäller inte heller röd avgång (billigare entré under vissa klockslag) utan det är alltid ordinarie priser.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén