Stadens kostavdelningen prisat på White Guide Junior 2013

I går delades White Guide Junior 2013 ut i Stockholm. Ett av prisen tilldelades kostavdelningen på teknik- och serviceförvaltningen i Landskrona stad för deras arbete engagemang och framåtanda.

Prisutdelning White guide– Vi arbetar aktivt på med att utveckla måltiden, vi vill vara med i förändringen och ser vikten av att ha gästen i centrum, därför känns det extra roligt att bli uppmärksammade för vårt arbete, säger Charlotte Hansson, kostchef på teknik- och serviceförvaltningen. På bilden till höger hittar du fr vänster Ditte Bengtsdotter och Charlotte Hansson från prisutdelningen.

Juryns motivering

Vinnaren har visat ett stort engagemang och framåtanda. De är framtidsvisionärer med en stor vilja att ligga steget före. Vi tycker deras drivkraft i olika delar som samarbete, matlagningsglädje, näring, ekonomi och miljö resulterat i ett vinnande koncept. Med detta bidrar de till att lyfta skolmaten i Sverige.

White Guide Junior är ett samarbete mellan White Guide AB och Magasin Måltid och har som syfte att höja intresset för skolmat i Sverige och att inspirera alla som lagar mat till skolbarn. Det som belönas är helheten – näringen, maten, måltidsmiljön, det pedagogiska samarbetet och andra parametrar som bidrar till en lyckad skolmåltid.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén