Startskott för upprustning av Öster

Nu är det dags igen för boende på Öster att tycka till om sin stadsdel. Boende i området är inbjudna till en dialog med Landskrona stad den 22 oktober där hela området Öster kommer att diskuteras.

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare och Landskrona stadsutvecklingsbolag ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Boende i området har nu bjudits in för att medverka i en dialog. På mötet kommer visioner för stadsdelen att presenteras tillsammans med information ifrån tidigare möte den 19 september.

- Vi vill skapa en vacker och funktionell miljö med mer grönska för dem som bor och vistas på Öster. Genom att skapa förutsättningar för attraktiva mötesplatser och utveckla de torg och platser som redan finns tror vi att vi kan komma en god bit på vägen. Detta arbete vill vi göra tillsammans med de boende i området, säger Emilia Löfgren utredningschef på teknik- och serviceförvaltningen.

Plats: Dammhagskolans gymnastiksal
Tid: 22 oktober kl. 18.30

Medverkar på mötet gör representanter från staden, stadsutvecklingsbolaget och Landskronahem med flera.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén