SVT besöker Landskrona inför SM-veckan 2018

SVT SM-veckan december.jpg

I går den 14 december var SVT på plats i Landskrona och Helsingborg för att förbereda inför sommarens tv-sändningar av SM-veckan. I Landskrona besökte man bland annat området runt Citadellet, som kommer att vara ett viktigt nav under idrottsfesten.

SM-veckan arrangeras i Landskrona och Helsingborg den 2-8 juli 2018 och det är första gången två städer delar på värdskapet. I Landskrona blir Citadellet och området kring Kasernplan och Konsthallen navet för SM-veckan. I Helsingborg kommer en stor del av aktiviteterna arrangeras vid Gröningen och Fria bad.

Ett stort team från SVT besökte Landskrona igår för att titta på flera av SM-veckans tävlingsplatser. Produktionsledningen undersökte bland annat hur man ska sätta upp kameror och annan sändningsteknik och träffade lokala idrottsföreningar. Här kan du se vilka idrotter som kommer att delta under SM-veckan.

Vill du bidra till årets största idrottsfest? Volontärer kan anmäla sig och få mer information om uppdraget på helsingborg.se/volontarcenter

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Maria André