En Sv

Tävla med din bästa sommarbild från Landskrona!

?? Borstahusen.jpg

I sommar vill vi uppmuntra alla Landskronabor att gå ut och fotografera stadens smultronställen. Temat för fototävlingen är ”Min bästa sommarbild från Landskrona”.

I Landskrona är fotografi en stor del av stadens stolta kulturliv genom exempelvis Landskrona Foto Festival, och många kända fotografer har dokumenterat staden. Men vi tror att det finns bilder som inte är tagna. Därför vill vi uppmana alla Landskronabor att ta massor med bilder i sommar, och delta i Landskrona stads fototävling.

De bästa bilderna kommer att ställas ut i Stadshusets reception och kunna ses av alla Landskronabor. Dessutom kan du vinna presentkort på butikerna i Landskrona samt fotoböcker från Landskrona Foto.

Så kan du delta i tävlingen:

  • Du kan delta i tävlingen genom att använda hashtaggen #fotosommarlandskrona2019 på Instagram eller
  • Mejla in dina bilder senast den 11 augusti till kommunikationsavdelningen@landskrona.se. Märk mejlet med ”Fotosommarlandskrona 2019"
  • Bilderna ska vara tagna mellan den 24 juni-11 augusti.
  • Bilden eller bilderna ska vara tagna inom Landskrona stads gränser. Märk gärna ut platsen om du deltar genom Instagram.
  • Du får delta med maximalt 5 bilder per per
  • Bilden/bilderna måste vara i hög upplösning, cirka 12 MP (megapixels) om vi ska kunna använda dem i fotoutställningen. Vi kommer eventuellt att be dem som deltar i tävlingen via Instagram att skicka in sina bilder i högupplöst version för att kunna ställa ut bilderna i Stadshuset.
  • Skriv gärna ett par ord om bilden för att vi ska kunna ta med den i utställningen. Skriv exempelvis var du tog bilden och varför du valde just det motivet.

Hur utses vinnaren?

En jury ledd av Jenny Nordquist, avdelningschef för Landskrona Foto, kommer att utse de vinnande bidragen. Vinnarna kommer att meddelas via mejl och på landskrona.se

Vad vinner du?

Första, andra och tredje pris är presentkort i Landskronas butiker samt fotoböcker från Landskrona Foto. De cirka 10 bästa bidragen kommer att ställas ut i en fotoutställning i Stadshusets reception i Landskrona under hösten.

När utses vinnaren?

Vinnaren kommer att utses under september månad 2019.

Rättigheter
Genom att delta i fototävlingen ger du Landskrona stad rätten att använda bilderna och publicera ditt namn i en fotoutställning i Stadshuset samt i marknadsföringen av utställningen.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.