Teaterhöst för hela familjen - även för de allra minsta

Landskrona teater fortsätter sin satsning med föreställningar för barn och unga. Under hösten gästar fyra familjeföreställningar teaterscenen.

Först ut är Zun Zun – det låter av Teater Sagohuset och Memory Wax den 19 september. En spännande föreställning där handlingen förmedlas på ett inspirerande och kreativt sätt via ljud och rörelser istället för ord. Perfekt för småbarnsfamiljer med barn i åldrarna 1-3 år.

Nycirkus och musik med fart och fläkt

10 oktober spelas Kollision med Kollektiv Knaster. Med en blandning av fysisk teater, nycirkus, luftakrobatik och musik är Kollision en tankeväckande föreställning om normer och makt för alla som söker fart och fläkt på teaterscenen. Rekommenderad för barn från sex år och uppåt.

Lennart Hellsings klassiker Ägget i november

Sist ut är Lennart Hellsings älskade klassiker Ägget av Unga Teatern den 7 november. Ägget är en historia om livet och alla våra drömmar, om att växa upp och bli någonting alldeles speciellt. Hur det känns att vara nöjd och hur det känns när man inte nöjd och vad man kan göra då.  Föreställningen passar extra bra för barn mellan 5-7 år.

Biljetter nås via tickster.com men kan även köpas på museet och turistbyrån eller på teatern innan föreställningen börjar. Läs mer på teaterns sidor höstens alla föreställningar på teatern.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén