Thomas Järvheden bjuder på stand-up och musik under Landskronakarnevalen

Thomas Järvheden

Thomas Järvheden, ståuppkomiker och sångare är bokad till Landskronakarnevalen, lördagen den 30 juli. Thomas är en känd stå-upprofil vi känner igen från Stockholm Live, Raw Comedy med flera.

Thomas Järvheden har turnerat med standup comedy och gjort TV sedan 1998. Vid sidan om detta har Thomas släppt tre musikalbum med humorlåtar. På Landskronakarnevalen tar Thomas med sig sin gitarr, och kommer att kombinera musik och snack.

– De senaste åren har vi fått in många önskemål om att boka Thomas Järvheden till Landskrona, berättar Lena Bergkvist, general för Landskronakarnevalen. Tidigare har vi inte kunnat få till det, men i år prickade vi in en ledig tid i Järvhedens kalender. Underbart trevligt, eftersom han faktiskt är flera i ledningens personliga favorit.

Ytterligare artist-släpp

Arrangörerna kan vidare meddela att även det skånska bandet Bloosblasters är bokade för årets karneval.

Det blir Dennis Westerberg, frontmannen som dyker upp med en i övrigt helt ny sättning.

– När alla bandmedlemmar var upptagna på annat håll fick jag ringa ett gäng fantastiska musiker-vänner som alla lovar att leverera till max denna afton, berättar Dennis.

Bandet spelar skånsk blues och rock´n´roll, och musikerna på scen har erfarenhet av att ha samarbetat med de allra största, exempelvis den amerikanske blueslegenden Sam Myers, och våra egna hjältar Peps Persson, Mats Ronander och Mikael Rickfors.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén