Tillväxt- och näringslivschef och utredningschef utsedda

Anna Classon och Eva Marie Tancred blir nya avdelningschefer på stadsledningskontoret. Anna Classon kommer att bli tillväxt- och näringslivschef med ansvar för näringsliv, destination och kommunikation. Eva Marie Tancred kommer att bli utredningschef med ansvar för juridik, administration, utredning, IT-strategi och trygghets- och säkerhetsarbetet.

- Anna Classon och Eva Marie Tancred är två erfarna och resultatorienterade chefer som kommer att leda arbetet med att vidareutveckla såväl organisation som verksamhet inom sina respektive ansvarsområden, säger Stefan Johansson, biträdande stadsdirektör och förvaltningschef för stadsledningskontoret.

Anna Classon kommer närmast från sitt eget företag MPG där hon de senaste åren har varit VD. Innan dess arbetade hon på teknikkonsultföretaget Semcon där hon huvudsakligen arbetade som informations- och marknadsansvarig.

- För mig är det en stor förmån att få möjligheten att arbeta med varumärket Landskrona och lyfta det till den position som staden förtjänar. Landskrona är vackrare än många städer, har ett unikt läge vid vattnet och med bra infrastruktur, mitt i den expansiva Öresundsregionen. Med den goda grunden ser jag fram emot arbetet med att öka stoltheten för vår stad och attrahera fler boende, besökare och företag till Landskrona, säger Anna Classon.

Eva Marie Tancred kommer närmast från Malmö stad där hon är kommunikationschef i stadsområdesförvaltning Norr. Under perioden 2007-2013 var hon administrativ chef inom Centrum stadsdelsförvaltning. Hon har även arbetat inom rättsväsendet och andra kommuner som Helsingborg stad och Lomma kommun.

- Jag ser fram emot mitt nya uppdrag och att få lära känna mina nya medarbetare och kollegor. Landskrona är en fin stad med ett gynnsamt läge. Det känns oerhört spännande att få vara en del i den utveckling som nu pågår i staden, säger Eva Marie Tancred.

Anna Classon tillträder sin tjänst den 10 november och Eva Marie Tancred tillträder den 20 oktober.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén