Tipsa oss om skräp

Där människor rör sig lämnas ofta spår, i form av skräp. Där det är lite skräpigt ökar risken för att det blir ännu mer skräpigt. Ger du oss tips om skräpiga platser kan vi vara snabbare på plats och ta hand om skräpet.

I sommar satsar teknik- och serviceförvaltningen litet extra på att snabbt vara på plats där städning och underhåll behövs. Det kan röra sig om platser som drabbats av extra stor nedskräpning eller skadegörelse som behöver lagas.

Tipsa via webben

Genom att underlätta för dig som rör dig i staden att komma in med tips om var det är nedskräpat hoppas vi kunna ge snabbare och bättre service. Via länken www.landskrona.se/felanmalan kan du som till exempel upptäcker en överfull papperskorg eller klotter på fel plats tipsa parkavdelningen på Landskrona stad.

Extra personal över sommaren

– Våra parkarbetare och sommarjobbare besöker regelbundet stadens alla områden, men genom tips från allmänheten hoppas vi kunna vara snabbare på plats när det väl behövs säger Peter Siilak, teknisk chef på teknik- och serviceförvaltningen. På så sätt vill vi minska den totala nedskräpningen i Landskrona.

Berör tipset något på stadens mark åker förvaltningen ut så snart den kan för att åtgärda felet. Gäller det skräp på privat tomtmark är det fastighetsägaren som är ansvarig. Detta är ett nytt sätt att arbeta på och kommer utvärderas under hösten.

Nyheten är från 2016.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Maria André