Tjejmässa 31 mars med Mariette och Reza

I år gör vi plats på scen för Mariette och Reza från Idol 2009. De kommer att göra varsitt uppträde men även mingla under dagen på tjejmässan. Vi kommer även att ha lokala artister på scen med allt från dans, sång, aerobic och akrobatik.

Onsdagen den 31 mars är det dags för den 8:e tjejmässan. Mässan arrangeras av Fält och Fritid tillsammans med ett gäng tjejer från Fält och fritids verksamhet. Mässan riktar sig till alla tjejer som är 13 år och äldre! Syftet med att hålla en tjejmässa är att erbjuda tjejer i och utanför Landskrona en rolig dag bara för dem där de kan mötas och testa och upptäcka nya saker. 

På Tjejmässan kommer olika organisationer, föreningar, företag och kreativa själar att presentera sig själva och sina verksamheter. Exempelvis kommer SENSUS att låta tjejerna testa olika instrument i en ”tyst” replokal. Tjejerna kommer också få möjligheter att kunna sitta ner och prata med tjejer från organisationen Elektra och samtidigt få naglarna fixade. Andra föreningar, som Rädda barnen, Landskrona Lottakår, RFSU, IM (individuell människohjälp), Ungdom mot Rasism, Landskronas tjejjour med flera kommer för att erbjuda mässbesökarna att se deras verksamheter och diskutera olika viktiga ämnen. På mässan kommer det också att finnas två karriärcoacher som erbjuder vägledning och goda råd när det gäller utbildningar, arbete och framtidsdrömmar.

Tjejmässan kommer att ge tjejer möjligheten att få håret stylat och uppsatt, bli sminkade och få massor av goda råd när det gäller hudvård och rengöring, även bli fotograferade.

Allt under mässan kommer vara helt gratis med undantag för caféet där de fikasugna kommer att kunna köpa sig en billig fika!

Ett stort tack till alla företag i Landskrona som varit med och sponsrat vår tjejmässa i år!

Vi ser fram emot en härlig eftermiddag full med aktivitet och fullt med glada tjejer! Tjejmässan är mellan 12.00-17.00.

För mer information kontakta Lotta Andersson på 0418- 47 38 35
Läs mer om Tjejmässan 2010

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén