Tjejmässa med Kumba

Den 1 april är det återigen dags för den populära tjejmässan på Västervångskolan. Årets mässa får bland annat besök av rapartisten Kumba.

Tjejmässan är ett uppskattat återkommande arrangemang med hundratals besökande tjejer och riktar sig till tjejer i åldern 13-20 år.

Huvudtema för i år är hbtq-frågor. Temat kommer att synas genom dekorationer i lokal och på scen, information, diskussioner och på bakverk i caféet.

-  Som besökare på mässan kommer man kunna delta i workshops, tävlingar, bli stylad, testa på skytte och dj, besöka kärleksboosten, och prata med föreningar och samhällsorganisationer. Mässan är också ett bra tillfälle till att umgås med sina vänner, säger Linda Nemes på sektionen Fritid.

Under hela mässan kommer det vara framträdande med bland annat dansare och musik av lokala och regionala ungdomstalanger.

Mässan arrangeras av ett gäng tjejer tillsammans av Sektionen Fritid i Landskrona stad.

-   Vi på sektionen Fritid tillsammans med ett tjugotal tjejer, som kallas för värdinnor, träffas en gång i veckan. Vi arbetar med mässans olika tema så som sponsring, marknadsföring, scenframträdande, föreningar, samhällsorganisationer, hälsa och skönhet och dekorationer, säger Linda Nemes.

Mässan är den 1 april klockan 14:00-18:00 på Västervångskolan.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén